perjantai 18. helmikuuta 2011

Tahostenniemi

-Kiitos todella mukavasta tanssiseurasta. Tämä oli nyt sitä maalaisromantiikkaa, mitä täältä lähdin etsimään.

-Kiitos

-Mitäs jos heitän neidin kotiin, kun pikkutunnitkin jo on ja ettei nuo sirot nilkat mene vaan sijoiltaan, jos noissa tanssikorkkareissa joutuu himaan sipsuttelemaan.

-Hahaa, voi kuule...Korkokengät kulkee käsissä ja ei ole ensimmäinen kerta kun nämä jalat kuljettaa kilometrin tai kaksi paljaassa maassa. Ja kukkasetkin tyynyn alle on vielä poimimatta. Että hei vaan sitten sinulle.

-No toivotaan ettet sitten uneksi minusta, jos ei ollut edes kotiinsaattajaksi...

6 kommenttia:

  1. Olikohan tässä nyt se perussuomalainen nainen kyseessä? Muutama tanssi ja kiitos hei. :D Vähän käy kyllä sääliks tota miestä joka ihan yksin jäi. Ehkä ens kerralla sitte...

    VastaaPoista
  2. Juhannus paljastuu hienosti tyynyn alle laitettavista kukista eli sitä eikä muitakaan asioita ei sanota suoraan, mutta lukija pystyy päättelemään faktat.
    Tiivistä dialogia.
    Toimii!

    VastaaPoista
  3. Tuot juhannuksen ja henkilöhahmot hienosti esille, puhumatta niistä suoraan. Hienoa!

    VastaaPoista
  4. Maalaisromantiikkasi olikin naamioitua Kinon tahmean tanssilattian kylmyyttä. Inhorealismia, if we will. Jokatapa, niinhän se menee, ja kun totuus saadaan kirjallisena, on se hienoa.

    VastaaPoista
  5. ah, been there done that. naiset harrastaa tota näköjään kaikkialla. tosin myönnettäköön että noin imelillä läpillä en oo ketään ikinä yrittäny.

    VastaaPoista
  6. JÄLKIHUOMION LEIMAUS! Tahostenniemihän on se matonpesupaikka, jossa on uimalaituri ja lavantapainen, BEEN THERE DONE THAT!

    VastaaPoista